ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

VITEX A.E. ποιότητα και εξειδίκευση

Στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μας, στον Ασπρόπυργο συστεγάζονται οι συνολικές εμπορικές δραστηριότητες του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm.

Το πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm δημιουργήθηκε αξιοποιώντας τη γνώση και εξειδίκευση των ανθρώπων της εταιρίας και ταυτόχρονα μέσα από την ίδια ανάγκη της αγοράς για ποιοτικά συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Αποτελεί βραχίονα της συνολικής δραστηριότητας του Ομίλου Vitex και έρχεται να απαντήσει ουσιαστικά στην ανάγκη του καταναλωτή και επαγγελματία για ένα σύγχρονο, οικονομικό, εύκολο στην εφαρμογή σύστημα θερμομόνωσης.

Η εξειδίκευση που σας παρέχουμε μέσα από μια συνολική λύση εξωτερικής θερμομόνωσης, συμβάλλει σημαντικά στην ανανέωση και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας με στόχο τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, την αξεπέραστη αντοχή, μέσα από μια ασφαλή και οικονομικά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας εφαρμογή. Ξεχάστε πως ζούσατε μέχρι σήμερα και ενημερωθείτε από τους ειδικούς μας για το πώς θα αλλάξετε την ποιότητα ζωής σας όλο το χρόνο!

Προστατέψτε και ανανεώστε την κατοικία σας με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm, εξασφαλίστε την αρχική σας επένδυση και θωρακίστε την περιουσία σας. Ποιότητα κατασκευής, μεγάλη διάρκεια ζωής, ικανοποίηση και τέλεια θερμομόνωση!

                                   ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ VITEX: Παραμένουμε δίπλα σας σε κάθε έργο!

H VITEX διαθέτει ένα πολυπρόσωπο και άρτια στελεχομένο Τμήμα Εργων με σκοπό την αποτελεσματική υποστήριξη των συνεργατών της μέσω ολοκληρώμενων και ποιοτικών λύσεων αλλα και μέσω της παροχής τεχνογνωσίας. Το άριστα εκπαιδευμένο επιτελείο διπλωματούχων μηχανικών προσφέρει υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία ή ιδιώτη, σχετικά με  τα προιόντα της εταιρίας και την  εφαρμογή τους.

Η ενδεδειγμένη πρόταση στη Θερμομόνωση

Το  σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης από τη Vitex  ονομάζεται VitexTherm. Η εταιρία VITEX A.E. δημιούργησε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm που εφαρμόζεται σε παλαιές και νέες κατασκευές. Το VitexTherm είναι ένα σύγχρονο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του τελικού καταναλωτή και αποτελεί κορυφαία επιλογή για ποιοτικό αποτέλεσμα και ανθεκτικότητα της κατασκευής ενώ έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Πλεονεκτήματα

Εφαρμογή VitexTherm 3 σε 1: Θερμομονώνουμε, σοβατίζουμε και βάφουμε με ένα συνεργείο!

Η τελική εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης συμβάλει ουσιαστικά στην:

 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Συνολική αναβάθμιση των κτηρίων
 • Θωράκιση και άριστη αισθητική
 • Σημαντική μείωση του κόστους συντήρησης
 • Αντοχή στο χρόνο
 • Ελάχιστη όχληση για τους ενοίκους ή γείτονες κατά την εφαρμογή

Πιστοποίηση συστήματος

Η VITEX ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση του Ελέγχου Παραγωγής Εργοστασίου για τα Σύνθετα Συστήματα Εξωτερικής  Θερμομόνωσης (ΕΤΙCS) με Επιχρίσματα VITEXTHERM EPS και VITEXTHERM MW σύμφωνα με την EAD 040083-00-0404 και έλαβε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης από Κοινοποιημένο Οργανισμό. Τα συστήματα VITEXTHERM και VITEXTHERM MW συνοδεύονται από μια πλήρη γκάμα προϊόντων καλύπτοντας όλες τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες και διασφαλίζοντας το άριστο τεχνικό αποτέλεσμα της εφαρμογής. To επίχρισμα Granikot Fire Resistant είναι πιστοποιημένο ως προς την ακαυστότητα – αντίδραση στη φωτιά με την κατηγοριοποίηση Α2-s1, d0. Συνεπώς εφαρμόζοντας το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm διασφαλίζετε πως τα υλικά έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αμετάβλητο στην πάροδο του χρόνου για τουλάχιστον 25 χρόνια.

Τεχνογνωσία

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm αποτελείται από πληθώρα υλικών δόμησης, μονωτικών υλικών, κονιάματα επικόλλησης και ενίσχυσης , πλήρη γκάμα παρελκόμενων και επιχρίσματα τελικών επιφανειών. Οι άνθρωποι μας γνωρίζουν άριστα τις τεχνικές προδιαγραφές και ιδιαιτερότητες όλων των συνδυαζόμενων προϊόντων κατά την εφαρμογή ώστε να σας δώσουν λύσεις σε οποιαδήποτε ειδική εφαρμογή απαιτηθεί. Διαθέτουμε έντονη εμπορική δραστηριότητα εντός και εκτός συνόρων, τεχνική και εμπορική υποστήριξη και συνεργαζόμαστε στενά ώστε να ανταποκρινόμαστε στις πολλαπλές ανάγκες των πελατών μας. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε κάθε φάση της προμελέτης, κατασκευής και εκτέλεσης του έργου.

Τα πλεονεκτήματα του άκαυστου πετροβάμβακα

Εφαρμόζοντας ως θερμομονωτικό υλικό τον άκαυστο πετροβάμβακα εξωτερικής θερμομονωσης VITEXTHERM MINERAL WOOL επιτυγχάνεται:

 • Πυροπροστασία για αυξημένη ασφάλεια ενάντια της φωτιάς (Κλάση αναφλεξιμότητας
  Α1 κατά ΕΝ 13501-1).
 • Άριστη θερμομόνωση με θερμική άνεση τόσο για χειμώνα όσο και για καλοκαίρι.
 • Ηχομόνωση για προστασία από τους εξωτερικούς θορύβους.

Πιστοποιητικά VitexTherm

Εκπαίδευση & Πιστοποιήσεις Συνεργατών

Φροντίσαμε, μέσω σεμιναρίων, να εκπαιδεύσουμε και πιστοποιήσουμε πανελλαδικά πλήθος άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών και συνεργείων που εγγυώνται την αρτιότητα του κάθε έργου άρα της κατασκευής σας. Στα συνεργεία που συμμετέχουν στα ειδικά σεμινάρια VitexTherm δίδονται οι Bεβαιώσεις Παρακολούθησης και στα συνεργεία που έχει παρακολουθηθεί η εργασία τους δίδονται Βεβαιώσεις Πιστοποιημένου Συνεργείου.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα Πιστοποιημένα Συνεργεία Εφαρμογής Vitextherm.

10ετής εγγύηση

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VΙΤΕΧΤΗΕRΜ προσφέρει 10 έτη εγγύηση για τα υλικά και την τοποθέτηση του συστήματος σε περίπτωση που εφαρμοστεί από πιστοποιημένο συνεργάτη και ελεγχθεί η εφαρμογή από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας*.

Ενδεικτικά Έργα μας

Επιφάνεια: 1.000m2

Εξωτερική θερμομόνωση σε ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο.

Επιφάνεια: 3.500m2

Αντιρρηγματική προστασία σε ξενοδοχείο στην Ζάκυνθο.

Επιφάνεια: 8.500m2

Ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιου κτιρίου.

Vitex Therm

Επιφάνεια: 2.000m2

Εξωτερική θερμομόνωση σε ξενοδοχείο στα Χανιά.

Επιφάνεια: 2.500m2

Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικού σχολείου.

Επιφάνεια: 2.000m2

Ενεργειακή αναβάθμιση νηπιαγωγείου.

Μόνωση Πυλωτής

Το σύστημα εξωτερική θερμομόνωσης VitexTherm αποτελεί ιδανική λύση για αμόνωτες πυλωτές. Τοποθετείται εξωτερικά του κτηρίου με ελάχιστη όχληση κατά την εφαρμογή και προσφέρει:

 • Μείωση της κατανάλωσης για θέρμανση και ψύξη
 • Εξάλειψη των θερμογεφυρών
 • Εξαιρετική αντοχή σε άλγη & μύκητες
 • Άριστο τελικό αποτέλεσμα

 

Ασφαλτικά & Μόνωση Ταράτσας

Η VITEX A.E. παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο χώρο της στεγάνωσης μέσω της παραγωγής πιστοποιημένων ασφαλτικών μεμβρανών HERMES , υλικών σφράγισης αρμών, ασφαλτικών γαλακτωμάτων & βερνικιών για πλήρη προστασία και στεγανοποίηση επιφανειών. Παρέχουμε λύσεις για κάθε μορφή υγρομόνωσης δωμάτων, που σε συνδυασμό με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm, εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη λύση μόνωσης και προστασίας της κατασκευής σας.

Υπηρεσίες & Λύσεις

Scroll to Top
Scroll to Top Μετάβαση στο περιεχόμενο